Insinööritoimisto PKP Oy

Betonielementit ovat parasta suunnitteluosaamistamme

Elementtisuunnittelussa keskitymme pääasiassa betonielementteihin, mutta osaamme suunnitella myös teräksestä, puusta ja monesta muusta.

Tunnemme voimassa olevat normit ja ohjeet ja myös tuotekohtaiset tuotestandardit. Asiantunteva ja osaava suunnittelu säästää ja jopa maksaa itsensä takaisin.

Haastavat rakenteet ovat intohimomme

Asiakkaamme ovat rakennusalan vahvoja ja tunnettuja ammattilaisia. Kun osaamisemme haastetaan, otamme haasteen vastaan. Teemme rakennesuunnitelmat betoni-, puu- ja teräsrakenteisiin, mutta mikään ihmisen keksimä rakennusmateriaali ei ole meille vierasta.

Rakenne- ja elementtisuunnittelun työkalut

Meillä on parhaat mahdolliset työkalut onnistuneeseen lopputulokseen. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla prosessin alusta sen toteutukseen saakka. Osallistuva suunnittelu takaa parhaan ja turvallisimman lopputuloksen.

Käytämme seuraavia suunnitteluohjelmistoja:
Cadmatic Building- ja Autocad- ohjelmistot suunnitteluun.
D.O.F. tech Oy:n ohjelmat, Finnwood sekä omat Excel-pohjat mitoittamiseen.

Me osaamme

Pidämme huolen omasta osaamisestamme jatkuvalla kouluttautumisella ja osallistumisella alan tapahtumiin ja seminaareihin. Kun me huolehdimme omasta osaamisestamme, se huoli on sinulta pois. Me olemme varmasti oman alamme osaavia ammattilaisia.